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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Soja.
Data corrente:  29/08/2011
Data da última atualização:  28/09/2011
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  PIMENTA, C. B.; NUNES JUNIOR, J.; MEYER, M. C.; COSTA, N. B.; GUARNIERI, S. F.; SEII, A. H.; NUNES SOBRINHO, J. B.
Afiliação:  C. B. PIMENTA, EMATER-GO; J. NUNES JUNIOR, CTPA; MAURICIO CONRADO MEYER, CNPSO; N. B. COSTA, CTPA; S. F. GUARNIERI, UFMT; A. H. SEII, CTPA; J. B. NUNES SOBRINHO, EMATER.
Título:  Eficiência de fungicidas no controle da ferrugem asiática da soja (Phakopsora pachyrhizi), no Estado de Goiás.
Ano de publicação:  2011
Fonte/Imprenta:  In: REUNIÃO DE PESQUISA DE SOJA DA REGIÃO CENTRAL DO BRASIL, 32., 2011, São Pedro, SP. Resumos expandidos... Londrina: Embrapa Soja, 2011. p. 166-169. Editado por Adilson de Oliveira Junior, Odilon Ferreira Saraiva, Regina Maria Villas Bôas de Campos Leite.
Idioma:  Português
Thesagro:  Doença de planta; Doença fungica; Ferrugem; Fungicida; Fungo; Phakopsora Pachyrhizi; Soja.
Thesaurus Nal:  Fungicides; Plant diseases and disorders; Rust diseases; Soybeans.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/40638/1/pimentap.166-169.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Soja (CNPSO)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPSO32301 - 1UPCAA - PP633.3409817R4443r
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Semiárido.
Data corrente:  18/02/2021
Data da última atualização:  19/02/2021
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 1
Autoria:  SANTOS, A. P. M. dos; SANTOS, E. M.; ARAUJO, G. G. L. de; OLIVEIRA, J. S. de; ZANINE, A. de M.; PINHO, R. M. A.; CRUZ, G. F. de L.; FERREIRA, D. de J.; PERAZZO, A. F.; PEREIRA, D. M.; SANTOS, F. N. de S.
Afiliação:  Ana Paula Maia dos Santos; Edson Mauro Santos; GHERMAN GARCIA LEAL DE ARAUJO, CPATSA; Juliana Silva de Oliveira; Anderson de Moura Zanine; Ricardo Martins Araujo Pinho; Gabriel Ferreira de Lima Cruz; Daniele de Jesus Ferreira; Alexandre Fernandes Perazzo; Danillo Marte Pereira; Francisco Naysson de Sousa Santos.
Título:  Effect of inoculation with preactivated Lactobacillus Buchneri and urea on fermentative profile, aerobic stability and nutritive value in corn silage.
Ano de publicação:  2020
Fonte/Imprenta:  Agriculture, v. 10, n. 8, 2020.
DOI:  https://doi.org/10.3390/agriculture10080335
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The current study aimed to evaluate the application effects of the preactivated Lactobacillus buchneri and urea on the fermentative characteristics, chemical composition and aerobic stability in corn silages. The design was completely randomized, in a 6 × 5 factorial arrangement, with six types of additiveand five opening times. The treatments consisted of corn silage; corn silage with freeze-dried inoculant; corn silage with freeze-dried inoculant +1.0% urea; corn silage with activated inoculant; corn silage with activated inoculant +1.0% urea, and corn silage with 1.0% urea. Populations of lactic acid bacteria stabilized at the 70th day, with average values of 8.91 and 9.15 log cfu/g for corn silage with freeze-dried inoculant +1.0% urea and corn silage with freeze-dried inoculant, respectively. In contrast, the silages without additives showed significantly lower values of 7.52 log cfu/g forage at the 70th day. The silages with urea (isolated or associated with the inoculant) increased the total nitrogen content. The maximum temperature values were highest in the corn silages without additives, indicating that these silages were more prone to deterioration. The use of Lactobacillus buchneri activated proved to be more efficient in improving the fermentative profile of corn silages than the freeze-dried inoculant. The use of urea as an additive reduced the losses and improved the nutritional value and aerobic stability of corn silages. Additionally, the combination of Lact... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Estabilidade aeróbica; Perfil fermentativo; Silagen de milho.
Thesagro:  Composição de Alimento; Milho; Nutrição Animal; Silagem.
Thesaurus NAL:  Corn silage; Lactobacillus buchneri; Silage.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/221297/1/Effect-of-inoculation-with-preactivated-2020.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Semiárido (CPATSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPATSA59439 - 1UPCAP - DD
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